Ekonomiassistent för kommande kunduppdrag i Växjö sökes!

Ekonomiassistent för kommande kunduppdrag i Växjö sökes!

Vill du utvecklas i rollen som ekonomiassistent? Älskar du att lösa problem, har en god analytisk förmåga och vill ge bra service? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent innebär att arbeta med leverantörsfakturor, sköta bokningar och betalningar, kundfakturering, löpande bokföring och avstämningar av konton.

Vi samarbetar med flera intressanta företag och vi vill komma i kontakt med dig som brinner för ekonomi. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder i Växjöområdet. Tjänsterna är på heltid med arbetstid kontorstid.

Vi rekryterar löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi eller har likvärdig erfarenhet från tidigare tjänst som ekonomiassistent. Du har god förståelse för helheten i ekonomiområdet där du också agerar på ett serviceinriktat och professionellt sätt gentemot kunder. Du kommer vara en del av ett härligt gäng kollegor som värnar om varandra och arbetar tillsammans för att driva verksamheten framåt. Du är prestigelös, samarbetsvillig och engagerad. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.

Låter detta som dig? Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se