Administratör för kommande uppdrag i Växjö

Administratör för kommande uppdrag i Växjö

Är du en strukturerad problemlösare som trivs i rollen som spindeln i nätet? Vill du kombinera ett administrativt arbete med sociala kontakter? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

I tjänsten som administratör arbetar du med varierade uppgifter som innebär att strukturera, samordna data och samarbeta med olika delar av organisationen för att driva arbetet i teamet framåt. Kundkontakt via telefon och mail sker.

Vi samarbetar med flera intressanta företag och vi vill komma i kontakt med administratörer för dessa kommande uppdrag. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder i Växjöområdet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa arbeten sedan tidigare. Du ska trivas med ett högt tempo där du samordnar, planerar självständigt ditt arbete och är noggrann samt driven. Du är van vid att samarbeta med andra kollegor samt tycker om att arbeta med service. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ser vi att du är engagerad och har lätt för att lära och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se