Är du studerande och söker praktikplats till hösten 2019?

Är du studerande och söker praktikplats till hösten 2019?

Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under hösten. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till Växjö-kontoret söker StudentConsulting nu dig som vill göra praktik under HT19. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekryteringsprocessen. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, search, intervjuer och referenstagning. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen.

Din planerade praktikperiod är förlagd under höstterminen och vi ser att den är på minst 6-8 veckor. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev. arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns i centrala Växjö

Detta söker vi:

För att kunna göra din praktik hos oss måste du ha en planerad praktik från antingen dina studier eller ex Arbetsförmedlingen. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. Söker du nya utmaningar och vill skaffa dig god erfarenhet inför framtiden? Anmäl då ditt intresse redan idag via www.studentconsulting.se. Vi går igenom ansökningarna löpande.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com