Är du student och vill jobba extra som truckförare?

Är du student och vill jobba extra som truckförare?

Är du student eller ska du börja studera till hösten? Har du truckkort och tillgång till bil? Arbetar du 50 % någon annanstans? Söker du efter ett aktivt arbete och vill ta del av gemenskapen på en härlig arbetsplats?

Information om uppdraget:

Vår väletablerade kund strax utanför Växjö söker nu dig som gärna arbetar fysiskt i ett aktivt arbete i vilket du arbetar med lastning och lossning av lastbilar med trucken som närmaste redskap. Låter detta som något för dig? Trivs du dessutom med att arbeta självständigt samt att ta eget ansvar och egna initiativ- då är du välkommen med din ansökan!

Arbetstiderna är förlagda dagtid och du jobbar antingen förmiddag eller eftermiddag. Ibland innebär anställningen att extrapass dyker upp och därmed inhopp med kort varsel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Anställningen kommer starta med en introduktion och fortlöper på deltid. Ett krav är att kunna jobba 2 pass i veckan men gärna vilja arbeta mer samt att du studerar/har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Detta söker vi:
  • Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.
  • Uppdraget kräver att man har truckkort med minst B-4 behörighet.
  • Du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel utöver ditt schema.
  • Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
  • Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.
Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com