Är du nyfiken på jobbet som Systemförvaltare?

Är du nyfiken på jobbet som Systemförvaltare?

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig!

Information om uppdraget:

Just nu får vi på StudentConsulting in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom programmering, administration och konfigureringar. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om rollen som Systemförvaltare
Du kommer att arbeta hos ett spännande, stort och marknadsledande företag som är verksamt inom i data, IT och telekommunikation. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Du kommer först och främst att vidmakthålla, vidareutveckla och nyutveckla systemstödet till verksamheten och agera support till användarna inom organisationen. Utöver det kommer du även att registrera ärenden i ärendehanteringssystem och administrera behörigheter i systemen.

Detta söker vi:

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av Office 365, programmering och Sharepoint kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Känner du dig träffad? Sök då redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Office 365, IT, Systemförvaltare

Sökord: Office 365, IT, Systemförvaltare
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com