Spolbilschaufför Växjö

Spolbilschaufför Växjö

Spolbilschaufför Växjö

Stena Recycling söker en nyfiken och hjälpsam chaufför med placering i Växjö!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal www.stenarecycling.se/karriarportal/ kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Din roll hos oss

Till vårt team i sydost söker vi nu en ny Spolbilschaufför! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Att vara chaufför inom spolbilsverksamheten i Nybro/Växjö/Kalmar, avdelning farligt avfall, är ett omväxlande jobb med ständiga utmaningar. Vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, och där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet.

Som chaufför ansvarar du för att hämta, transportera farligt avfall samt lösa problem med spolbil i rörledningssystem. Rollen innebär även ett stort fokus på service. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du kommer även att ha ett nära samarbete med vår transportplanering. Du utgår från Växjö. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av fordon samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Viktigast av allt är att du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är serviceminded och tar initiativ till förbättringar för både kunder och kollegor. Du behöver ha CE-körkort , ADR Tank och giltigt YKB (Yrkesförarkompetensbevis).

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Ansökan
Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2021-04-25. Vi använder oss av personlighets- och problemlösningstester som en del av urvalsprocessen, tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Undrar du något som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Robin Edin Robin.Edin@stenarecycling.se eller Robert Vågenäs Robert.vagenas@stenarecycling.se Vid frågor ring 010-445 76 50.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal https://www.stenarecycling.se/karriarportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.