Filialarbetare Växjö

Filialarbetare Växjö

Stena Recycling i Växjö söker

FILIALARBETARE

Stena Recycling AB behöver stärka upp organisationen med en person till vår filial i Växjö. Är du en händig person som förstår vikten av ordning och reda och inte rädd att hugga i? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Din nya roll

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att klassa, sortera, bearbeta, lasta och lossa material. Arbetet kräver god servicekänsla i kontakt med kollegor, kunder och chaufförer. Du förväntas ta ansvar för att hålla ordning och reda samt ha ett gott säkerhetstänk. Givetvis får du utbildning inom företaget och av kompetenta kollegor!

I tjänsten ingår även att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Därutöver kommer du att vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i verksamheten samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med 4 kollegor på filialen och rapportera till Arbetsledaren som leder det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning
  • B-körkort
  • Datorvana
  • Motivation och engagemang att vara delaktig och utveckla dig själv och vår verksamhet.
Meriterande är om du har:
  • Erfarenhet av att framföra hjullastare, materialhanterare och truck
  • Erfarenhet från branschen.
Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är stresstålig, serviceinriktad och bekväm i att fatta egna beslut samt har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Vi förväntar oss även att du arbetar med ständiga förbättringar och driver verksamheten framåt. Stor vikt kommer att lägga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del i branschens ledande företag
  • Utbildningar i relevant materialkunskap
  • Möjligheten att vara delaktig och påverka filialen utveckling.
  • Ett varierande arbete med duktiga arbetskamrater
Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Filialchef Roy Elowsson, tel: 010-445 7887. Sök tjänsten omgående då vi gör löpande urval, dock senast den 30 juni. Du söker tjänsten nedan genom att klicka på "Ansök".

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sökord: Filialarbetare, Återvinning, Truckförare, Servicekänsla
Mer info
Kontaktperson Roy Elowsson
Telefon 010-445 7887
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se