Servicesäljare

Servicesäljare

Vi söker nu en servicesäljare till vår serviceanläggning i Växjö.

På vår anläggning i Växjö får du arbeta med Mercedes-Benz och Kias fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniker. Vi på Småländska Bil värnar om vår tillgänglighet och har det som ett prioriterat fokusområde.

Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot kunder, planera, styra och fördela arbetet i verkstaden, prissättning och övriga verkstadsadministrativa arbetsuppgifter.

Din profil

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en glädjespridare i vardagen. I det ansvaret ligger allt ifrån kundbemötande till försäljning. Du är handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo med många bollar i luften.

Du är företagets ansikte utåt och våra kunder ska alltid känna sig väl omhändertagna och få en positiv bild av Småländska Bil.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon 0470 73 80 00
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.