Säljassistent

Säljassistent

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för bilar och affärer? Är du flexibel och gillar ett varierande arbete? Perfekt, för just nu söker vi på Småländska bil en säljassistent i Växjö!

Om jobbet:
Dina arbetsuppgifter kommer framför allt vara att assistera säljarna med olika typer av uppgifter, se till att bilar och saluhallar ser trevliga ut för våra kunder, men också kunna hantera administrativa uppgifter som att publicera foton på vår hemsida.

Utöver att assistera säljarna ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:
– Se till att det är rent och snyggt i hallarna.
– Tvätta demobilar.
– Ta emot nya bilar.
– Kvalitetssäkra samt tvätta nya bilar vid leverans.
– Rekonditionering av begagnade bilar.

Om dig:
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lyhörd och som har ett genuint intresse för bilar. Vi tror att du uppskattar lite fart och fläkt på jobbet och att du gillar att utvecklas och växa.
Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på 0470-738002, eller på mail info@smålandskabil.se

Vi ser över urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Calle Bauge
Telefon 0470-738002
Email Mejla Calle Bauge
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är agent och fullserviceföretag för Mercedes-Benz person-, transport- och lastbilar samt fullserviceföretag för Kia Personbilar.

Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Är du en driven person med stort engagemang kan vi vara intresserade av dig även om vi inte har någon specifik tjänst utannonserad.