Säljare - Mercedes personbilar

Säljare - Mercedes personbilar

Ansvarig för Mercedes-Benz försäljning av personbilar

Arbetsuppgifter
I denna spännande och varierande roll arbetar du som säljare med uppsökande verksamhet och med ansvar för försäljningen av nya Mercedes-Benz personbilar. Du utför och har ansvar för hela säljprocessen, med allt ifrån inbyten, avtalsskrivning och uppföljning på leverans. Vidare kommer du att ge kunder råd och stöd om produkter, utrustning, priser, villkor, tekniska data och göra anpassningar efter behov. Du ansvarar för att vi tillsammans klarar våra registreringsmål som generalagenten kräver.

Din Profil
Vi tror starkt på att goda relationer, personlig integritet och trovärdighet ligger till grund för att genomföra goda affärer. Vi ser därför att du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning samt ett utpräglat affärsmannaskap. Du gillar att arbeta proaktivt med att söka upp potentiella kunder och att se möjligheter i alla lägen. Som person är du positiv, entusiasmerande och handlingskraftig och du förstår betydelsen av personliga möten och ett förstklassigt bemötande. Du ser det som en självklarhet att ha god laganda kollegor emellan, något som också leder till framgång. Du är prestigelös i ditt arbete och gör alltid det lilla extra, för såväl dina kunder som dina kollegor.

Vad erbjuder vi?
Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag i stark tillväxt. Vi erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb där du går till jobbet med ett leende på läpparna. Här finns stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår VD Calle Bauge svarar gärna om du har frågor kring tjänsten. Du når Calle på mail info@smålandskabil.se
Mer info
Kontaktperson Calle Bauge
Telefon 0470738000
Email Mejla Calle Bauge
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/
Sista ansökningsdag 10 sept 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.