Produktexpert/Hallvärd Mercedes-Benz

Produktexpert/Hallvärd Mercedes-Benz

Som en del av vår satsning framåt söker vi en Produktexpert för Mercedes-Benz Personbilar som ska stärka vårt team ytterligare. Tjänsten är helt nyinrättad och syftar till att uppnå bästa möjliga kundservice genom att erbjuda skräddarsydda lösningar till varje kund. Genom att hjälpa kunden och förklara de allt mer tekniskt avancerade produkterna ökar vi kundnöjdheten.

I din roll som Produktexpert/Hallvärd ingår bland annat följande arbetsuppgifter
  • Välkomna kund och erbjuda hjälp
  • Presentera och förklara produkter
  • Förbereda och genomföra provkörningar med kunden
  • Planera och genomföra leveranser av sålda bilar
  • Följa upp leveransen för maximal kundnöjdhet
  • Stötta kunden efter genomfört köp
  • Delta och stötta vid märkes- eller säljrelaterade event samt långsiktiga lojalitetsevent
  • Hantera kunder och bilar på nätet
Sammantaget är din roll att stärka kundlojalitet genom en minnesvärd köpupplevelse och överlämning av fordon där kunden får alla sina frågor besvarade.

Din profil

Vi söker Dig som är ambitiös, prestationsinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är utåtriktad, trevlig och social, visar förståelse för kunden och kan representera Mercedes-Benz på bästa möjliga sätt.

Du har djupgående kunskap och intresse när det gäller bilteknik samt utrustning och kan förklara avancerad utrustning och funktion på ett såväl positivt som pedagogisk sätt. Du har ett högt driv och gillar att göra affärer. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett nytt spännande arbete i ett expansivt företag. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och med start enligt överenskommelse. I tjänsten ingår utbildning till Mercedes produktexpert.

Ansökan skickas via Ansök Nu.
Mer info
Telefon 0470738000
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.