Plåtslagare Mercedes-Benz

Plåtslagare Mercedes-Benz

Till vår skadeavdelning i Växjö söker vi ytterligare en medarbetare.

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning som bilmekaniker eller plåtslagare och som är en positiv lagspelare med känsla för kvalitet och bra resultat.

Vi tror också att du har lätt för att ta initiativ och gillar att ha stort eget ansvar.

Vidare så är du social och nyfiken av dig och rädds inte för att ta på dig nya utmåningar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består av att reparera alla typer av plåtskador samt byte och reparation av vindrutor. Vi jobbar främst med Mercedes-Benz...

Tekniken i bilarna blir allt mer komplicerad och ligger i den absoluta framkanten.

Därför så ställs det höga krav på oss som organisation och på dig som medarbetare.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med ansökan idag!

Vi har gjort våra val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Mer info
Kontaktperson Sabahudin Cedic
Telefon 0470-738018
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/karriar/platslagare-vaxjo/
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.

Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vårt ledord är Välvilja, allt vi gör, utför och säger skall vi göra med välvilja. Vi vill alla väl så som kunder och våra anställda.Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.