Fordonstekniker - KIA

Fordonstekniker - KIA

Vi söker nu en Kia-tekniker till vår verkstadsavdelning i Växjö, du ska ha fordonsteknisk kompetens och vill vara med och utveckla vår satsning med fordonsmärket Kia.

Om Tjänsten

Som fordonstekniker kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med kontroller och reparationer av Kia. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår att ha nöjda kunder.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och att du besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Kia är det en merit. B-körkort är ett krav.

Intervjuer för kvalificerade sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så ansök redan idag!

För mer information om tjänsten kontakta Sabahudin Cedic 0470-738018

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Sabahudin Cedic
Telefon 0470-738018
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.