Just nu söker vi Skadetekniker

Just nu söker vi Skadetekniker

Till vår skadeavdelning i Växjö söker vi ytterligare en medarbetare.

Gruppen består av tre personer som arbetar nära varandra. Vi arbetar med märkena Kia och Mercedes och håller på med de flesta förekommande skaderelaterade arbete inkl glasarbete och hjulinställning. Tjänsten kommer att utformas enligt dina kvalifikationer, så känner du att det är någonting för dig, tveka inte att höra av dig till oss. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl.

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval!

För mer information om tjänsten kontakta:

Sabahudin Cedic

sabahudin.cedic@smalandskabil.se

0470-738018

eller Jari Leskinen

jari.leskinen@smalandskabil.se

0470-738010
Mer info
Kontaktperson Sabahudin Cedic
Telefon 0470-738018
Email Mejla Sabahudin Cedic
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.