Säljare Skånemejerier

Säljare Skånemejerier

Nu söker vi söker en distriktssäljare till Skånemejeriers, Lactalis säljkår inom ost. Distriktet som ska bearbetas är Jönköping, Växjö, Värnamo och Halmstad och är väl upparbetat sedan tidigare. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Skånemejerier / Lactalis är idag en mycket etablerad leverantör av egna varumärken inom ostar och övriga mejeriprodukter. Säljarbetet är inom kategorin Delikatessostar såsom Président och Galbani, men även inom hårdost under varumärket Allerum.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckla och stärka vår etablerade och starka position inom distriktet som är väl upparbetat sedan tidigare.
  • Löpande bearbeta butiker på distriktet enligt våra strategier och planer. Du ska säkerställa en lönsam tillväxt inom distriktet, säkerställa sortimentet i butikerna, presentera och sälja in kampanjer och nyheter i butikerna.
  • Hjälpa, skapa och hitta exponeringsmöjligheter inom mejeri och ost kategorin samt kreativa lösningar i butikerna för att skapa lönsamhet för såväl butiken som Skånemejerier/Lactalis.
Du får en gedigen utbildning och löpande backup av Skånemejerier.

Bakgrund – Erfarenheter & Kunskaper:
Du ska ha säljerfarenhet sedan tidigare med en vana att själv planera dina dagar och jobba mot uppsatta mål.
Har du dessutom erfarenhet från butiksarbete eller säljarbete inom dagligvaruhandeln eller servicehandeln så är det meriterande.
Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning eller utbildning inom marknadsföring.

Personliga Egenskaper:

Av dig förväntar vi oss en vilja och kompetens att bygga affärsmässiga relationer med kunderna på distriktet. Du har en hög social kompetens och har sinne för att slutföra affärer.

Hos oss kommer du att arbeta i ett högt
tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha god planeringsförmåga.
Du behöver vara målinriktad med en stor drivkraft att lyckas med detta samt ha en hög servicekänsla mot dina kunder.

Initiativ rikedom tillsammans med viljan att lösa olika situationer är även något vi värdesätter högt.

Vad erbjuds dig:

En fast månadslön samt tjänstebil. Skånemejerier/Lactalis erbjuder dig även möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor.

Distriktet:

Distriktet är Jönköping, Växjö, Värnamo och Halmstad, med optimal bostadsort Växjö eller Värnamo med omnejd.

Teamet:

Du ingår i ett team med 8 stycken säljare som ingår i den Södra regionen. Utöver den Södra regionen så finns även region Norr. Totalt blir du en av 15 Ostsäljare i Sverige.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare som gärna delar med dig till teamet för att skapa förutsättningar till vår gemensamma framgång. Du rapporterar direkt till Regionchefen som är placerad på regionen.

Övrigt:
Anställningen är en Tillsvidareanställning med en provanställning i 6 månader. Maila din CV samt personligt brev till info@nextstore.se, ange "Skånemejerier Växjö" i rubrikraden eller på din ansökan.

Nextstore Group AB ansvarar för rekryteringen och vi rekryterar löpande för denna tjänst så sänd in din CV så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta:
Rickard Molin, rekryterare för Skånemejerier via Nextstore Group AB, 070 89 20 400, rickard.molin@nextstore.se
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 070 89 20 400
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skånemejerier har levererat god färsk mjölk och de finaste mejeriprodukter till trogna konsumenter i över 50 år. Skånemejerier är idag ett starkt varumärke men vi har också andra framgångsrika varumärken. Bravo är störst på kylda juicer, Allerum med sina smakrika ostar vinner på marknaden för lång lagrade ostar och Åsens Lantmjölk är älskad av människor från söder till norr.

Hos oss finns sedan några år också Hjordnära ekologiska mejerivaror och Lindahls med sin fantastiska turkiska yoghurt och kvarg. I början av detta år slog vi även ihop Lactalis och
Skånemejeriers säljorganisation. Detta innebär att ett bredare ost sortiment med starka varumärken som Président och Galbani numera finns i vår portfölj.


Vi står för genuina skånska smaker, mathantverk och traditioner. Skånemejerier står också för svensk mjölk. Det är i Skåne och södra Sverige som vi har våra närmare 450 mjölkbönder och vi är cirka 600 medarbetare på våra mejerier.

Skånemejerier är inne i en intressant period med stor framtidstro. Ett spännande företag med spännande framtid och starka varumärken. För oss är förankringen i Skåne och Södra
Sverige viktig men nu växer vi ytterligare i Sverige och därför söker vi nya distriktssäljare till organisationen.