Teknisk distriktsäljare till CIDAN Machinery

Teknisk distriktsäljare till CIDAN Machinery

Har du ett sinne för att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer? Har du även ett tekniskt intresse och några års erfarenhet av försäljning? Passa på att bli en del av en global organisation där din roll kommer vara både varierande och utvecklande!

Din vardag
Cidan Machinery letar nu efter dig som vill ta dig an nya utmaningar och kan bli deras nya säljare för distrikt syd vilket innebär främst bearbetning av befintliga kunder i din region. Du kommer att bli en del av ett säljteam på 3 personer där du kommer vara ansiktet utåt för ett välkänt bolag inom plåtbearbetningsbranschen som tillverkar och säljer maskiner. Deras maskiner är utvecklade med fokus på användarvänlighet, hög kvalité och hållbarhet och är tillverkade i Sverige och Österrike.

I rollen utgår du från hemmakontor och vi ser att du är bosatt inom distriktets gränser.

Övergripande arbetsuppgifter är:
 • Ansvara för bearbetning av befintliga samt nya kunder i ditt distrikt
 • Administrera och följa upp aktivitet samt offertarbete i CRM-system
 • Utföra hela säljcykeln
 • Fullt budgetansvar för din region
 • Vara delaktig och utföra sälj- och kundaktiviteter i ditt distrikt samt medverka på mässor och event tillsammans med övriga försäljningsteamet
Vem är du?
Du har ett stort tekniskt intresse och strävar alltid efter att hålla hög kundnöjdhet. Din känsla för affärer präglar din yrkeserfarenhet och du har god förhandlingsvana. Mötet med kund är där du hittar din motivation och uppskattar möjligheten att vara på fält flera dagar i veckan samt kan spendera ca 1 natt/vecka på hotell i den stad du för tillfället bearbetar. På grund av att du utgår från hemmakontor behöver du vara självgående och kan på egen hand planera dina arbetsdagar.

Vi ser att du:
 • Har erfarenhet av teknisk försäljning, gärna från tillverkningsindustrin
 • Är tekniskt intresserad och har du även erfarenhet inom plåtbearbetningsbranschen är det meriterande
 • Drivs av att nå högt uppsatta mål
 • Har god affärsförståelse
 • Har b-körkort
 • Är en god användare av CRM-system och MSOffice
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket
 • Ytterligare språk är meriterande då CIDAN jobbar mycket internationellt
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@sigma.se 070-508 27 39 alternativt Linda Samuelsson på linda.samuelsson@sigma.se 070-216 37 52.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina och Danmark. Gruppen har cirka 220 anställda och omsätter cirka 520 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se