C#/.Net utvecklare till Sigma IT Växjö

C#/.Net utvecklare till Sigma IT Växjö

Vi söker nu passionerade .NET utvecklare som älskar att skriva bra kod. Detta är en möjlighet att söka en intern tjänst på Sigma IT där du, tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor, arbetar som en del av vårt inhouseteam på vårt kontor i Växjö.

Brinner du för att utveckla kundspecifika lösningar? Gillar du att arbeta med varierande teknik inom alla branscher? Säger du VI och inte JAG? Då är vårt affärsområde MyTeam helt rätt plats för dig!

Vi går igenom kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

.NET, C#, Core, SQL, JavaScript, Angular, React, fullstack, utvecklare, utveckling, systemutveckling, webbutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, web development, web developer, software development, software engineering, CMS

Hur ser rollen ut?
Sigma ITs affärsområde MyTeam omfattar idag ett 80-tal konsulter på olika orter som utvecklar och vidareutvecklar skräddarsydda lösningar för våra kunder. Arbetet sker inhouse i anpassade projektteam från våra lokaler i Växjö. Som utvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika uppdrag och kunder, inom olika tekniker och branscher. Du får chansen att arbeta med projekt som är varierande både i längd, omfattning och bransch vilket gör dina arbetsdagar utvecklande, utmanande och varierande.

I rollen som .NET utvecklare jobbar du med att utveckla tekniska lösningar som möter kundens krav och tekniska plattform, med fokus på ny teknik och nya lösningar. Du skapar, kvalitetssäkrar och testar egenutvecklad funktionalitet. En viktig del av rollen är att ständigt hålla sig à jour med den tekniska utvecklingen och all nödvändig utbildning sker på arbetstid.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor i vårt inhouse-team.

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av utveckling i komplexa systemutvecklingsprojekt och goda kunskaper inom .NET (främst C#). Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, men är du självlärd och har andra kvalifikationer att visa upp tar vi gärna emot din ansökan.

Du har erfarenhet av några av följande områden och tekniker:
  • C#, .NET Core och/eller ASP.NET
  • HTML, CSS, JavaScript, Angular och/eller React
  • Azure, Microservices, AWS, Docker, SQL och Git
Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och gillar att arbeta i team, samt att du drivs av ett tekniskt intresse och är proaktiv i din kompetensutveckling. Våra projekt kan ha internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Du är bekväm med agila metoder.

Det är meriterande (men inget krav) om du har arbetat med CMS så som Episerver eller Umbraco, samt om du har erfarenhet av apputveckling för iOS eller Android.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma IT som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet. Finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Bengt Welin på bengt.welin@sigma.se eller 0730-832301.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 4600 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)