Fullstack Utvecklare till Sigma IT Consulting Växjö

Fullstack Utvecklare till Sigma IT Consulting Växjö

Brinner du för att utveckla kundspecifika lösningar? Gillar du att arbeta med varierande teknik inom alla branscher? Säger du VI och inte JAG? Då är vårt affärsområde MyTeam helt rätt plats för dig!

Vi söker nu en fullstackutvecklare med goda kunskaper inom .NET, JavaScript, HTML och CSS som vill bli en del av vårt interna utvecklingsteam i Växjö. Vi söker dig som har arbetat ett par år inom området och som vill bli nästa stjärna i vårt team där kompetens och personlig utveckling står i fokus.

.NET, C#, dotnet, VB.NET, SQL, JavaScript, angular.js, react.js, CSS, fullstack, utvecklare, systemutveckling, webbutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, web development, web developer, software development, software engineeringHur ser rollen ut?

Sigma IT Consultings affärsområde MyTeam utvecklar och vidareutvecklare lösningar för våra kunder i åtagandeform. Det betyder att du i denna roll blir internanställd på Sigma och arbetar tillsammans med dina kollegor på plats på kontoret i Växjö. För varje projekt sätts ett anpassat team samman baserat på vad som ger störst värde för kunden. Du kommer därför att få möjligheten att arbeta med olika medarbetare i olika uppdrag och med olika tekniker. Projekten är varierande i längd, omfattning och bransch vilket gör dina arbetsdagar utvecklande, utmanande och varierande.

I rollen som fullstackutvecklare får du en central och viktig roll i projekten. Även i valet av tekniker, ramverk och arkitektur, där du får vara med och ta beslut. Du kvalitetssäkrar och testar egenutvecklad funktionalitet och deltar i kompetensaktiviteter inom ramen för inhouseteamets verksamhet. En viktig del av rollen är att ständigt hålla sig à jour med den tekniska utvecklingen och ligga i framkant när det gäller nya och relevanta tekniker och verktyg. All nödvändig utbildning sker på arbetstid.Din bakgrund

Vi söker dig som

- Har arbetat med .NET (C#), JavaScript, HTML och CSS i minst två år

- Har erfarenhet från något eller några av de större JavaScript ramverken

- Är bekväm med agil utvecklingsmetodik

- Drivs av ett tekniskt intresse och är proaktiv i din kompetensutveckling

- Talar och skriver svenska samt engelska flytande

- Älskar att skriva bra kod

Det är meriterande om du

- Har arbetat med andra programmeringsspråk

- Har arbetat med CMS så som Episerver, Umbraco eller Orchard

- Har praktisk erfarenhet av molntjänster, REST API:er, tillgänglig webb och/eller sökordsoptimering

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl svenska som engelska.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. För att vårda och stärka vår position ställer vi oss som företag väldigt positiva till kompentensutveckling. Dels behovsstyrd sådan, men också på egna initiativ från våra anställda.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 3800 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Maria Jaern Ekengren
Telefon 0702003422
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (21 dagar kvar)