Säljchef

Säljchef

Säljchef Växjö!

Du kommer ha en nyckelroll i ett av Sveriges karriärföretag där det finns stora möjligheter att utvecklas och avancera. Du kommer bli en ledare som får möjligheten att bygga upp ett eget team och ansvara för både fältplanering, rapportering, rekrytering och budgetansvar.

Sector Alarm

Vi vill ge våra kunder personlig service och hjälpa dem fokusera på det som är viktigt, vilket för oss är trygghet. Vår produkt tryggar upp och säkrar våra kunder och deras företag.

Vi letar efter dig som är...

Målmedveten, relationsskapande och gillar utmaningar! Du trivs i en miljö där du behöver prestera och jobba mot uppsatta mål. Du kommer ansvara för ett team på 6-8 personer som jobbar med att boka och genomföra kundbesök på fält för att sälja våra tjänster och produkter i Växjö med omnejd. Ditt huvudfokus kommer vara att få dina säljare att prestera på topp! Är du rätt för oss så ger vi dig verktygen för att lyckas.

Vi ser att du är orädd, har god hand med människor och trivs med personalansvar. Du vill vara en pålitlig representant för företaget och att du är förbättringsvillig och ansvarsfull. Vi förväntar oss att du har försäljnings- och ledarerfarenheter, med goda resultat. Tempot är högt och det krävs att du är driven och stresstålig, vi ser att du trivs med att hitta nya vägar att nå ut till nya kunder. Våra arbetstider är förlagda på eftermiddag- och kvällstid, söndag – torsdag, men vi ser att du är flexibel eftersom att kundanpassning är viktigt för oss.

Vad kan vi erbjuda dig..?
  • Utveckling och frihet under ansvar
  • Tjänstebil, Lamborghinin får du köpa för din höga lön men en snygg Volkswagen står vi för!
  • Kontinuerlig utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas!
Vi vill ha roligt tillsammans! Vi gillar att vara innovativa, fira framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Vi jobbar tillsammans som ett lag och belönar dig utefter dina prestationer.

Vi förväntar oss...
  • Att du är prickfri i polisens belastningsregister
  • Kan flytande svenska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Känner du att det är dig vi letat efter?

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi fått in rätt kandidater.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Edwardsson 0733-757166.

Sista ansökningsdag 24 november
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.