Säljare på heltid, Växjö

Säljare på heltid, Växjö

Är du en stjärna på att snacka? Drivs du att att jobba mot mål och älskar att träffa nya människor? Sector Alarm i Växjö växer och blir större och vi söker nu grymma kollegor till vårt säljteam. Kanske är det just dig som vi letar efter?

Vi söker nu dig som vill påbörja tjänsten som säljande säkerhetskonsult på heltid och därmed lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor är ute på fält och söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Där kommer du tillsammans med kunden gå igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen, för att uppnå en så bra match som möjligt.

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vår säljchef Edwin är dagligen med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både Edwin och dina kollegor i teamet.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Kvalifikationer
  • Du är flytande i svenska, både i tal och skrift
  • Du kan arbeta söndag till torsdag
  • Du kan arbeta från klockan 13-22
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpandes så skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Fardmark
Telefon 031-809530
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.