Få en kickstart på din karriär som ledare!

Få en kickstart på din karriär som ledare!

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning! Är du redo att ta nästa steg i karriären och suktar efter möjligheten att få bygga upp och forma ditt eget säljteam? Brinner du för laget före jaget och vill se personer runt omkring dig utvecklas och lyckas? Sökt då tjänsten som Säljchef på Sector Alarm i Växjö.

Vad gör du som Säljchef?

Precis som det låter arbetar du aktivt ute, tillsammans med dina säljare, för att kunna nå de uppsatta målen och nya höjder. Du är närvarande, coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad vilket kräver att du som ledare kan motivera ditt team, vara en förbild och visa rätt väg framåt. Tillsammans kan ni alltid bli bättre och ni firar era framgångar längs vägen.

I rollen som Säljchef ansvarar du även för att rekrytera och bygga upp ditt eget team, med stöd från vår rekryteringsavdelning. Du har budgetansvar och rapporterar dagligen till din närmsta ledare.

Vem är du?

För att lyckas hos oss ser vi gärna att du har arbetat med försäljning i några år och känner dig trygg i hela försäljningsprocessen från behovsanalys till avslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo och drivs av utmaningar. Du har förmågan att inspirera ditt team och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Har du ledarskapserfarenhet är det meriterande, men det viktigaste för oss är att du besitter rätt ledaregenskaper, kanske har du varit teamledare eller lagkapten tidigare?

För att vara kvalificerad att söka behöver du vara prickfri i polisens belastningsregister samt inneha B-körkort.

Eftersom vi vänder oss till privatmarknaden är arbetstiderna förlagda till eftermiddag och kväll.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Representera ett välkänt varumärke
  • Förmånlig lön, med fast och rörlig del
  • Förmånsbil
  • Eget ansvar för ett lokalt säljkontor
  • Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
  • Utbildning i Sector Sales Management Program
  • Ett företag som satsar på sin personal
  • Hög arbetsglädje!
Ansökan

Skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev med en motivering kring varför tjänsten hade passat dig.

Vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Gunnarsson, johanna.gunnarsson@sectoralarm.se.

Hoppas vi hörs!
Mer info
Telefon 031-809530
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.