Säljare, Småland

Säljare, Småland

Nu söker Schneider Electric till Småland/Blekinge

Säljare fastighetsautomation

Schneider Electric anser vi att smart och effektiv energihantering är nyckeln till en hållbar framtid. Nu söker vi en affärsutvecklare / säljare inom fastighetsautomation som delar vår övertygelse och använder sin egen energi på ett smart sätt för att identifiera våra kunders behov och hjälpa dem på vägen mot en optimerad fastighetsdrift med sänkt energianvändning.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med marknadens ledande system- och tjänsteportfölj inom byggnadsautomation och säkerhet för befintliga fastigheter och nya fastighetsprojekt i regionen. Tillsammans med ett kompetent och drivet team med hög laganda kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad.

Vi, tillsammans med dig, behöver möta våra kunders krav på ett innovativt sätt och erbjuda lösningar inom fastighetsområdet anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Vi letar därför efter en lösningsorienterad person med ett stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara mycket kundorienterad, drivas av att göra affärer och uppnå tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer, såväl internt som gentemot våra kunder.

"Jag heter Robert Flinth och jobbar som Säljchef Syd på Schneider Electric. Syd innefattar 9 kontor, från Skåne till Halmstad och vidare till Kalmar.Det jag gillar mest med mitt jobb är möjligheten att få utveckla relationer och mina ledaregenskaper. Som säljare på Schneider Electric får du vara med på resan in i framtidens fastighetsteknik. Schneider Electric står perfekt positionerad på marknaden med sina erbjudanden vilket är extremt stimulerande och med en sådan förutsättning så har det aldrig varit mer spännande att jobba på Schneider Electric! Välkommen till mitt team!"

Läs mer om oss och våra tjänster här.

Som säljare kommer du att erbjuda Schneider Electrics lösningar i nära samarbete med kollegor från ditt eget affärsområde - EcoBuilding. Vår breda portfölj av produkter och lösningar innebär dessutom att du kommer arbeta tätt ihop med kollegor ifrån dina närliggande affärsområden såsom exempelvis IT och Retail. Du kommer främst att arbeta mot fastighetsbolag inom området fastighetsautomation och energi.

Vi söker digmed erfarenhet av värdebaserad försäljning, längre försäljningscyklar och gärna en teknisk bakgrund. Erfarenhet av att bearbeta kundgruppen fastighetsägare, landsting eller kommuner ses som meriterande. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet (Småland/Blekinge).

Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfull syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansökan

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsulter Peter Nilsson, tel. 040-6606722 eller Ann Szieger, tel. 040-6606723.

Välkommen med din ansökan!

Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag. Besök www.schneider-electric.se för mer info.

Sökord: säljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!