Möbelmontör till Scapa Företagsservice

Möbelmontör till Scapa Företagsservice

Nu expanderar Scapa Företagsservice i Växjö och letar efter nya möbelmontörer!


Trivs du med självständigt arbete och söker efter en långsiktig tjänst där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med din arbetsgivare? Vill du vara med under en spännande resa när företaget växer och väljer att satsa på dig? Har du bakgrund inom praktisk verksamhet och besitter ett intresse för kundservice - Sök tjänsten idag!Om tjänsten
Som möbelmontör åker du ut och levererar samt monterar inredning till privatkunder och företag. Det kan röra sig om enskilda möbler såväl som större projekt. Din uppgift blir att leverara den kundupplevelse som förväntas. Du arbetar självständigt men träffar dagligen mycket kunder vilket gör det extra viktigt att du är serviceinriktad och engagerad i människorna omkring dig. Företaget tilldelar dig planerad rutt med uppdrag och du får bil med verktyg som behövs för bästa leverans.
Arbetstider är 07.30-16.30 måndag till fredag.

Självklart får du upplärning i starten av din nya tjänst för att ha rätt förutsättningar att lyckas framåt, vi räknar med att du är självgående efter cirka två månader.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Självständigt leverera produkter med bästa tänkbara service
  • Montering av möbler och inredning till privatkunder och företag
Om dig
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet från skolan eller tidigare arbetslivserfarenhet som exempelvis snickare, finsnickare eller servicemontör. Du har kännedom om verktyg och fästteknik som lämpar sig för monteringsjobb i tak, vägg och golv.

Som person krävs det förmåga att ta stort eget ansvar. Då mestadels av arbetet sker på egen hand ute hos kund är det viktigt att du trivs med ett självständigt arbete. Du värdesätter kvalité och arbetar noggrannt genom dina uppdrag. För att lyckas på företaget är det viktigt att du är flexibel och kan leverera god service samtidigt som du arbetar effektivt och löser problem på egen hand.

Viktigt för tjänsten är:
  • Praktiskt erfarenhet
  • God fysik då tunga lyft kan förekomma
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader, för rätt person är målsättningen att tjänsten sedan övergår till en anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via telefon 073 684 7171 eller mail mindy.samwel@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord -Montör, inredningsmontör, inredning, servicemontör, Växjö, Adecco
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.