Säljare heltid

Säljare heltid

Hej, mitt namn är Johanna och jag arbetar som rekryteringsansvarig på Sector Alarm. Vi är ett av Sveriges ledande företag när det kommer till larm och säkerhet och just nu är vi i en tillväxtfas där många kunder vill ta del av våra tjänster. Därför har du nu möjlighet att bli en del utav ett karriärsföretag och vårt team i Växjö.

Jag söker dig som har ett intresse för försäljning och som vill utvecklas. Hos oss på Sector Alarm är dina personliga egenskaper det viktigaste och vi kräver därför inte att du jobbat med försäljning och kundbemötande tidigare. Vi kommer att investera i dig genom att du bland annat kommer få en förstklassig säljutbildning, Sector Way Academy. Detta för att du ska få rätt kunskap och verktyg för att lyckas i din roll som säljare hos oss. Hur låter det?

Din roll som säljande säkerhetskonsult hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakt med nya kunder runt omkring Växjö. Det betyder att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov. Du är med och bidrar till att familjer runt om i Växjö får ett tryggare och säkrare hem!

Gillar du att sova ut på morgonen kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt jobbar du eftermiddag - kväll och är ledig fredag och lördag.
I tjänsten kommer du att arbeta mot uppsatta mål. Har du arbetat mot mål tidigare? Om inte, hur ser du på att arbeta på ett sådant sätt? Motiverande va? Citat från en utav våra säljare: "Att jobba på Sector Alarm är det roligaste man kan göra. Skön miljö, familjär atmosfär och ett peppande team. Vår gemensamma inställning är att ge 110%. Är du beredd på att utmana dig själv och bli belönad för det jobb du lägger ner, då har vi en plats för dig".

Vi värdesätter att våra medarbetare ska trivas hos oss och firar därför framgång, bra prestationer och nådda mål för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till arbetet. Jag ser gärna att du är driven och sprider glädje omkring dig, känner du igen dig? Då är du kanske nästa person som får följa med på en utav våra resor till Aruba, Rio De Janiero eller Kroatien. Hur låter det med hårt arbete i kombination med resor och annat kul? Som rena drömjobbet!

Tjänsten förutsätter att du kan flytande svenska samt att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Nu har du förhoppningsvis fått en bild utav tjänsten och vem vi söker. Jag ska inte fördjupa mig allt för mycket utan jag vill att du funderar över vad du hade kunnat bidra med hos oss, varför vi skulle välja just dig och hur du visualiserar din karriär hos oss. Om du ger 110% kan jag garantera dig att vi kommer göra detsamma för dig.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig, Johanna Edwardsson på johanna.edwardsson@sectoralarm.se

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Edwardsson
Telefon 0733-757166
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.