Driven utesäljare med svetskunskaper

Driven utesäljare med svetskunskaper

Svets & Robotteknik i Småland AB söker en utesäljare till deras Växjökontor. Företaget har funnits i över 20 år och har idag 10 anställda med kontor i Växjö och Vetlanda och omsätter ca 35 Mkr.

Svets & Robotteknik säljer svetsmaskiner, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Med de bästa leverantörerna inom varje produktområde kan Svets & Robotteknik erbjuda sina kunder de bästa lösningarna för en effektiv produktion. Med lager i Växjö och en stor mängd produkter kan företaget alltid leverera med korta ledtider. Svets & Robotteknik erbjuder även sina kunder förebyggande service av strömkällor och robotar. Genom välutbildad personal tar man även hand om reparationer och valideringar på plats i egen verkstad. Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap är Svets & Robotteknik en väletablerad aktör på marknaden. Hos Svets & Robotteknik får du en prestigelös och familjär arbetsplats där initiativ och eget ansvar uppmuntras. Läs mer om företaget på https://www.svetsrobotteknik.se

Svets & Robotteknik ägs av Welandgruppen som också äger Andon Robotics AB i Örebro samt Svetsexperten i Kalmar AB. Tillsammans är de en mycket stark samarbetspartner för sina kunder.


Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

I rollen som utesäljare kommer du att arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med nya samt befintliga kunder. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor för att lösa kundens behov. Vidare kommer du att ta emot order och förfrågningar och vägleda kunderna i val av utrustning. Arbetet innebär att sälja svetsutrustning och svetsrelaterade produkter till industriföretag i Kronobergs län.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som utesäljare har du troligtvis tidigare erfarenhet från försäljning B2B inom industri. Det kan också vara så att du saknar erfarenhet av sälj men har stor kunskap inom svets och nu söker nya utmaningar i livet. Svetskunskaper är meriterande och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
  • Du ha ett stort driv och älskar att göra affärer.
  • Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål.
  • Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort
Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Svets & Robotteknik i Småland AB med OnePartnerGroup Sydost. Du skickar in din ansökan i form av CV och Personligt brev via onepartnergroup.se. Ansökningarna behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-04-20. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Ternemo, 0470-32 38 33 på OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Isabell Ternemo
Telefon 0470323833
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se