Service Manager Privat till SEB Kronoberg

Service Manager Privat till SEB Kronoberg

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Nu söker vi efter en Service Manager till SEB Kronoberg
Vad du kommer att göraDu kommer vara en del av ett professionellt team som ansvarar för att tillhandahålla rådgivning och serviceärenden till privatkunder men också mindre företag och föreningar. Samarbete och interaktion med andra SEB team med fokus på noggrannhet och service i världsklass är kärnan i vårt dagliga arbete. Ditt huvudansvar är att möta våra kunder fysiskt och digitalt där våra kunder behöver hjälp med olika serviceärenden inom Kronobergs län. Vi har två mötesplatser Växjö & Ljungby där placering är flexibelt.
Vem vi letar efterSom person behöver du ha ett starkt affärsdriv och ett utvecklat självledarskap. Du är en lagspelare som förstår värdet av samarbete för kundens, teamets och ditt eget bästa. Du bör ha ett tydligt affärsfokus då det är viktigt för alla som jobbar här på kontoret. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu.
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta i en miljö med rådgivning och försäkringsförmedling varför du måste inneha en SwedSec-licens. Om du inte har en sådan licens så måste du genomgå utbildning och test för att erhålla denna.
Vad vi erbjuder- Företag med över 165 års historia och långsiktig stabilitet - Omfattande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter - Möjligheter till att göra skillnad i kunders privatekonomi - Attraktiv kontorsmiljö och ett framgångsrikt team
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/careerPå SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Vi gör urvalet löpande. Skicka gärna in din ansökan idag, men senast 2022-05-15. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Joel Magnusson Privatmarknadschef SEB Kronoberg på mail joel.magnusson@seb.se
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)