Företagsrådgivare till SEB Kronoberg -Växjö/Ljungby

Företagsrådgivare till SEB Kronoberg -Växjö/Ljungby

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?

Jag heter Anton Fredriksson och är kontorschef i Kronoberg. 2021 blev SEB årets bank samt affärsbank och nu söker vi marknadens bästa företagsrådgivare som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa av SEB Kronoberg!
Vi söker en driven företagsrådgivare som vill bygga långsiktiga relationer med företagskunder. Vi verkar i en klart växande marknad med stor potential för tillväxt inom både privat- och företagsmarknad. Vi är ett härligt gäng som gillar att göra affärer, har roligt på jobbet och tycker att det är en självklarhet att hjälpa varandra till framgång.

Vad du kommer att göraI rollen som företagsrådgivare är du en samarbetspartner till företagaren genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter, vilket bidrar till att våra befintliga och blivande kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner.
Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Ditt uppdrag blir att arbeta med både befintliga kunder och lägga stor del av din tid på att proaktivt skapa nya kundrelationer och utöka marknadsandelar i din marknad.

Vem vi letar efter Vi söker dig som med förmågan att genom hög aktivitet och servicekänsla vill bidra till att SEB blir det självklara valet för rätt företag i vår marknad. Affärsmannaskap, nyfikenhet och förmåga att se affärsmöjligheter är viktiga i rollen, liksom en god analytisk förmåga.
Du är en lagspelare och förstår värdet av samarbete för kundens, teamets och ditt eget bästa. Du ser förändringar som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning som SEB gör just nu.
Rollen kräver en SwedSec-licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) samt bolånelicens och det är meriterande om du redan har dessa. Om du inte har nämnda licenser kommer du få möjlighet att erhålla dessa.

Vad vi erbjuder Vi erbjuder en central position med stora möjligheter att utvecklas i rollen genom interna och externa närverk. En arbetsplats som präglas av stort affärsfokus och med prestigelösa kollegor som bidrar till en go teamkänsla och kul på jobbet! Att arbeta tillsammans med oss innebär en möjlighet att vara en del av en positiv och utvecklande miljö präglad av stort engagemang, kamratskap och kompetenta medarbetare.

Vad vi erbjuder dig som anställd på SEB Det finns hundratals olika karriärvägar på SEB, det betyder att en karriär hos oss verkligen är vad du gör den till. Att arbeta inom SEB ger dig även tillgång till en mängd olika fördelar och förmåner, allt från hälsa till en bra balans mellan jobb och fritid samt hållbarhet.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB här; www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Vi kommer löpande att välja ut kandidater, dock med ett visst uppehåll under semestertider. Eftersom vi arbetar med ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 augusti 2022

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta mig via mail: anton.fredriksson@seb.se
Vi ser fram emot din ansökan!

SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsättas genom omplacering.
Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (28 dagar kvar)