Erfaren rådgivare inom tjänstepension

Erfaren rådgivare inom tjänstepension

Är du en driven LIV-rådgivare som är nyfiken på nya möjligheter? Brinner du för relationer och optimala lösningar? Söderberg & Partners i Växjö växer söker en tjänstepensionsrådgivare som med stort engagemang vill driva och utveckla framtidens finansiella rådgivning.

Du kommer att arbeta med att ge kvalificerad tjänstepensionsrådgivning mot både befintliga och nya kundföretag. Dina kunder kommer företrädesvis vara mindre och medelstora företag.

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att leverera över förväntan.

Som rådgivare inom Söderberg & Partners har du tillgång till en gedigen analysavdelning inom försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Vi söker medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Kontoret i Växjö är familjärt och trivsamt och dina närmsta kollegor blir våra fem rådgivare och två administratörer.
  • Licensierad tjänstepensionsrådgivare
  • Har erfarenhet av självständig individrådgivning
  • Är mycket socialt kompetent med hög moral och etik
  • Är affärsdriven, målinriktad och förtroendeingivande
Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare! Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Placering: Norra Järnvägsgatan 6B, Växjö

Sista ansökningsdag:
2018-12-02

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54
Mer info
Kontaktperson Marina Nygren, HR
Telefon 08-451 50 54
Område Växjö
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?