Regionssäljare mot återförsäljare till SOUDAL AB, Södra Sverige

Regionssäljare mot återförsäljare till SOUDAL AB, Södra Sverige

Vi behöver förstärka vår säljorganisation och söker nu en

Regionssäljare mot återförsäljare

till södra Sverige

Trivs du med ett utmanande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter, i ett växande företag med positiv utveckling som präglas av teamanda och kamratskap? Då är detta tjänsten för dig!

Vi erbjuder

Vi vill att du ska utvecklas och därför erbjuder vi utbildningar både i Sverige och Belgien. Du får även marknadsanpassad lön, tjänstebil samt pensions -och personalförsäkringsavtal.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att utveckla både befintliga samt nya kunder och arbeta för att skapa långsiktiga relationer med dem.

Du kommer att arbeta självständigt mot uppsatta mål och även delta på mässor, bygga utställningar, genomföra demos och andra kundfrämjande aktiviteter. Dina kunder finns främst inom byggvarukedjor/butiker, byggvarugrossister samt färghandelskedjor. Du utgår från din bostad och vi tror att lämplig bostadsort är i södra Sverige.

Din profil
  • Du har tidigare säljerfarenhet med inriktning mot byggrelaterade produkter. Kanske att du idag jobbar inom bygghandeln eller ute på fältet.
  • Du har ett stort affärssinne och trivs att arbeta med både nykundbearbetning samt utveckla befintliga kunder.
  • Du är självgående, drivande och trivs när du har mycket att göra och är van vid att hantera hela säljprocessen från att boka möte till att avsluta affären.
  • Du är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer med dina kunder
  • Både tekniskt kunnande och intresse
  • Hanterar engelska väl i tal då vi har detta som koncernspråk
  • Du har B-körkort
Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Urval kommer att ske löpande.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Country Manager Michael Ågren 0702-321297 eller Försäljningschef Dan Palmqvist 0702-422485.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Soudal AB är ett helägt dotterbolag till Soudal N.V med säte i Kungsängen straxt utanför Stockholm. Soudal är Europas största oberoende tillverkare av tätningsmedel, lim och polyuretanskum för professionella och privata konsumenter. Med en omsättning år 2018 på 830 miljoner euro, över 3 000 anställda och 19 produktionsanläggningar på 4 kontinenter, har detta 100% familjeägda företag, med grundare Vic Swerts vid rodret, utvecklats till en internationell aktör och expert inom kemiteknik. Soudals fortsatta satsning på utvecklingsarbete och långsiktigt visioner för innovation och anpassning till lokala marknadsbehov är grunden för Soudals fantastiska utveckling. Läs mer på https://www.soudal.com/

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, industrisäljare, industriförsäljare, industriell försäljning, distriktsäljare, distriktssäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare