Tekniker till Hydraulverkstaden

Tekniker till Hydraulverkstaden

På Hydraulverkstaden kommer du vara en del av ett team som tillsammans kommer utföra varierande arbetsuppgifter för den dagliga driften såväl renovering av komponenter till Rottne´s eftermarknad. Arbetet innebär renovering av olika komponenter som ingår i Rottne´s X-parts program. Jobbet kan också innebära en del tunga lyft.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Renovering av Hydraulik pumpar
  • Differentialer
  • Navreduktioner
  • Såg, Hjulmotorer
  • Dieselvärmare samt släckutrustning
  • Felsöka/Undersöka garanti komponenter
Du som söker bör ha en erfarenhet som mekaniker eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet från skogs- eller tillverkningsindustrin är det meriterande. Du bör ha ett gott socialt omdöme och kunna tidvis arbeta i ett högt tempo.
Du är service och lösningsorienterad, strukturerad, flexibel och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du är en positiv och engagerad person som kan arbeta på ett ansvarsfullt sätt såväl självständigt som i team. Meriterande om du har truckkort. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har god kunskap i Officepaketet, vana av att arbeta i affärssystem och goda IT-kunskaper rent generellt.
Mer info
Kontaktperson henrik.lofkvist@rottne.com
Email Mejla henrik.lofkvist@rottne.com
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 230 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa och Nordamerika.