Support/tekniker

Support/tekniker

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete tillsammans med servicechefen. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Din arbetsuppgift blir i första hand mot motor
(John Deere), Support, felsökning och utbildning men även support inom alla områden med el, hydraulik, aptering, styrsystem och maskininställningar.

Arbetstiden är dagtid med flex.

Tillträde är omgående.

Du som söker är händig och teknikintresserad med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande, serviceinriktad och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver bra kunskap på engelska i tal och text och att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Du kommer jobba på ett privatägt företag, med snabba beslutsvägar och en spännande produkt, som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Vi bryr oss om våra medarbetare och har en bra friskvård. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.

Frågor och ansökan
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdatum 2019-07-31

Om du har frågor rörande ovanstående tjänst tar du kontakt med vår Servicechef Krister Kvarnström, 0470-75 87 38 eller 0790-75 87 38 eller krister.kvarnstrom@rottne.com

Ansökan skickas till: krister.kvarnstrom@rottne.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 3 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.