Monteringschef

Monteringschef

Dina arbetsuppgifter
blir att operativt och strategiskt driva och utveckla en av två monteringshallar i Rottne. Du har ansvar för kvalité, leverans och kostnad för monteringen av våra tre skördarmodeller samt vår största skotare F18, även leveransavdelningen ingår i ansvaret. Ledningsansvaret omfattar ca 25 medarbetare. Du kommer att ingå i produktions ledningsgrupp och rapportera direkt till produktionschefen.

Du kommer att:
·Vara delaktig i att kontinuerligt förbättra avdelningens resultat för målen inom säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi genom fortsatt arbete med lean.
·Utveckla personalen genom att stödja, coacha och delegera ansvar till dem

Arbetet är självständigt och du ges möjligheter att anpassa arbetet för att uppnå bästa resultat.

Du som söker
har självförtroende, initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du förmår att få saker ur händerna och arbetar målinriktat och resultatorienterat. Vi söker dig med några års erfarenhet som ledare inom produktion, gärna med erfarenheter från montering.
Då vi har begränsat med stödresurser är det viktigt att du har ett tekniskt kunnande och intresse. Andra meriterande kunskaper är tillämpning av lean och kvalitetsstyrning. Tjänsten ställer stora krav på noggrannhet och det är viktigt att din ansvarskänsla är hög.

För att lyckas i tjänsten med att leda människor förutsätts att du har ett genuint intresse av människor, du är rak och tydlig i din kommunikation och du har stark integritet. Du har förmåga att uppmuntra till nytänkande, initiativförmåga och skapar god laganda bland dina medarbetare.

Vi erbjuder dig
ett jobb på ett stabilt privatägt företag, med snabba beslutsvägar och en spännande produkt, som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Vi bryr oss om våra medarbetare och har en bra friskvård. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.

Efter ett år av lägre volymer kommer vi nu att fortsätta vår spännande resa mot ökade volymer du kommer att vara en viktig del i detta arbete.
Mer info
Kontaktperson Joakim Ragnarsson
Telefon 0470-758752
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 240 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.