Monteringschef

Monteringschef

Bakgrund
Dagens monteringschef kommer att gå vidare med nya arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter
blir att operativt och strategiskt driva och utveckla en av två monteringshallar i Rottne. Du har ansvar för kvalité, leverans och kostnad för monteringen av våra skotarmodeller F13/15 samt F10/11, även elverkstad samt måleri ingår. Ledningsansvaret omfattar ca 30 medarbetare. Du kommer att ingå i produktions ledningsgrupp och rapportera direkt till produktionschefen.

Du kommer att:
vara delaktig i att kontinuerligt förbättra avdelningens resultat för målen inom säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi. Detta genom fortsatt arbete med lean. Viktigt är att utveckla personalen genom att stödja, coacha och delegera ansvar till dem. Arbetet är självständigt och du ges möjligheter att anpassa arbetet för att uppnå bästa resultat.

Du som söker
har självförtroende, initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du förmår att få saker ur händerna och arbetar målinriktat och resultatorienterat. Vi söker dig med några års erfarenhet som ledare inom produktion, gärna med erfarenheter från montering.
Då vi har begränsat med stödresurser är det viktigt att du har ett tekniskt kunnande och intresse. Andra meriterande kunskaper är tillämpning av lean och kvalitetsstyrning. Tjänsten ställer stora krav på noggrannhet och det är viktigt att din ansvarskänsla är hög.

Vi erbjuder dig
ett jobb på ett stabilt privatägt företag, med snabba beslutsvägar och en spännande produkt, som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Vi bryr oss om våra medarbetare och har en bra friskvård. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.

Vi är inne i ett expansivt skede där vi växer kraftigt. Detta kommer innebära många spännande utmaningar framåt.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdatum 22 april.

Om du har frågor rörande ovanstående tjänst tar du kontakt med vår produktionschef:

Joakim Ragnarsson, 072-375 87 52, joakim.ragnarsson@rottne.com

Ansökan skickas till: joakim.ragnarsson@rottne.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 14 maj (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.