Vi är inne i en positiv trend där många kunder väljer våra maskiner. Vi behöver därför stärka vår montering för att kunna möte en ökad efterfrågan.

Vi erbjuder dig
ett omväxlande arbete med inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

På monteringen i Rottne jobbar 38 personer med montering av samtliga skogsmaskinsmodeller, vi har bra lokaler med en god arbetsmiljö, för oss är säkerheten mycket viktig.

Dina arbetsuppgifter blir att montera våra skogsmaskiner. Då vi har många olika modeller och relativt låga volymer är det ett omväxlande arbete med många olika moment. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och effektivisera arbetet i monteringen

Arbetstiden är dagtid med flex.

Tillträde är omgående.

Du som söker är händig och teknikintresserad med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

För ansökan eller frågor kontakta Peter Green Peter.Green@Rottne.com 0470-75 87 43
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 600 miljoner och har ca 240 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.