Montör till vår skogsmaskinstillverkning

Montör till vår skogsmaskinstillverkning

Vi erbjuder dig
ett omväxlande arbete med inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

På monteringen i Rottne jobbar strax över 40 personer med montering av samtliga skogsmaskinsmodeller, vi har bra lokaler med en god arbetsmiljö, för oss är säkerheten mycket viktig.

Dina arbetsuppgifter
blir att utföra montering av våra skogsmaskiner. Då vi har många olika modeller och relativt låga volymer är det ett omväxlande arbete med många olika moment. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och effektivisera arbetet i monteringen

Arbetstiden är dagtid med flex.

Tillträde är omgående.

Du som söker
är händig och teknikintresserad med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår monteringschef: Johan Svensson 0470-758 741
E-post: Johan.Svensson@rottne.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.