Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter blir att utföra sprutlackering av våra skogsmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår även maskering, truck- och traverskörning, förberedande arbete i form av planering, tvättning och blästring. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare fyra lackerare i ett team där ni hjälper och stöttar varandra. Du kommer att vara en stor del i att utveckla och effektivisera arbetet som berör lackeringsavdelningen ut mot övriga företaget.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen finns även möjlighet till andra arbetstider.

Tillträde är omgående.

Du som söker har dokumenterad erfarenhet inom våtlackering, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande, stresstålig och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår monteringschef:

Peter Green, 0470-75 87 43, peter.green@rottne.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter över 500 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.