Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter blir att utföra sprutlackering av komponenter till våra skogsmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår även maskering, truck- och traverskörning, förberedande arbete i form av planering, tvättning och blästring. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare två lackerare i ett team där ni lackar var tredje dag inledningsvis. Du kommer att vara en stor och viktig del i att utveckla och effektivisera arbetet som berör lackeringsavdelningen ut mot övriga företaget.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen finns även möjlighet till andra arbetstider. Tillträde är omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du som söker har dokumenterad erfarenhet inom våtlackering, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann samt ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår monteringschef:
Peter Green, 0470-75 87 43, Peter.Green@rottne.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 260 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.