Dina arbetsuppgifter blir att till största delen arbeta med beredning av tillverkning och artiklar i vårat MPS system (IBS Enterprise). Du kommer att jobba på vår produktionstekniska avdelning ihop med tre andra beredare och rapportera direkt till produktionschefen.

Du kommer att:
  • Lägga upp nya artiklar. (artikelnummer, benämning, leverantör, vad den används till, ledtid mm.)
  • Underhåll av befintliga artiklar
  • Planering av vår elverkstad med hjälp av mrp.
  • Upplägg av strukturer
  • Support med artiklar mot eftermarknaden
  • Hantering av ändringsmeddelanden
  • Utveckla vårt arbetssätt
Du kommer att bli en medarbetare i ett sammansvetsat gäng där vi stöttar och hjälper varandra med de olika arbetsuppgifterna.

Du som söker har erfarenhet från produktion och arbete med MPS system. Din personlighet karaktäriseras av att du har lätt för att samarbeta. Du förmår att få saker ur händerna och arbetar målinriktat och resultatorienterat. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt med en analytisk förmåga. Tjänsten ställer stora krav på noggrannhet och det är viktigt att din ansvarskänsla är hög. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett jobb på ett privatägt företag som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.

Då fler väljer våra maskiner är vi inne på en spännande resa där vi satsar framåt. Det är mycket som är på gång, bla investerar vi nu 40 miljoner i nya lokaler och utrustning för att möta framtiden. Bli en viktig del i vår framgång!

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdatum 8 maj.

Om du har frågor rörande ovanstående tjänst tar du kontakt med vår produktionschef:

Joakim Ragnarsson,
0470-75 87 52, Joakim.Ragnarsson@rottne.com

Ansökan
skickas till: Joakim.Ragnarsson@rottne.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rottne.com
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter över 500 miljoner och har ca 240 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Över hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.