Vill du ingå i mitt ledarteam på Habiliteringen?

Vill du ingå i mitt ledarteam på Habiliteringen?

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Region Kronoberg vill ha modiga och motiverade ledare. Utgångspunkten i ditt arbete som chef är; vår värdegrund respekt för människan, visionen ett gott liv i ett livskraftigt län samt målet att vara en kvalitetsstyrd organisation. Habiliteringen är en specialistverksamhet för personer med varaktiga funktionsnedsättningar i alla åldrar. Vi är ungefär 130 medarbetare med ett 20-tal olika yrken. När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang - vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba på habiliteringen! Vår kultur kännetecknas av öppenhet, utveckling och viljan att lära sig. Våra jobb är roliga, svåra och intressanta. Vi vill göra skillnad och skapa mervärde för personer med funktionsnedsättning. Hos oss kombinerar vi teamarbete och självständigt arbete. Vi tror på att främja människors starka sidor. Habiliteringen finns på Sigfridsområdet, Solvändan på Högstorp och i Ljungby. Till verksamheten hör även hjälpmedelscentralen. Välkommen till framtidens habilitering!

Arbetsuppgifter
Hej! Jag heter Eva Gustafsson och är verksamhetschef för habilitering och hjälpmedel. Jag söker nu två avdelningschefer som vill ingå i mitt ledarteam, med uppdrag att leda och utveckla verksamheten inom habiliteringen. Tjänsterna är en tillsvidareanställning och ett vikariat. Som avdelningschef blir du en nyckelperson för att hålla ihop utvecklingen inom just ditt ansvarsområde, men du är också en viktig person i ledningsgruppen för hela verksamheten. Du leder en av avdelningarna och har ansvar för personal, ekonomi och verksamhet inom din avdelning. Du omges av ett trevligt och engagerat gäng med hög kompetens inom sina olika områden. Du kommer att ingå i vår engagerade ledningsgrupp, som består av mig, avdelningschefer, verksamhetsutvecklare och en kliniksekreterare. Du kommer till en verksamhet där det är full fart.

Kvalifikationer
Vi vill att du har högskoleexamen inom ett relevant område. Du har gärna jobbat/jobbar som chef och ledare. Du är en person som är van vid att leda processer och som kan motivera och inspirera med lyhördhet och tillit. Du har ett starkt stöd i den detaljkunskap och kompetens som finns inom gruppen. Du ser möjligheter i olikheterna och är en trygg och stabil person med bra självkännedom. När du blir chef i Region Kronoberg erbjuder vi dig ett omfattande introduktionsprogram. Som tillsvidareanställd avdelningschef får du ett förordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning. Som grund får du en tillsvidareanställning i din grundprofession. Vikariatet är på ca 1 år.

Övrigt
Fackliga företrädare: Annelie Fritzson, Fysioterapeuterna, telefon: 0470-588599 Peter Strömberg, Kommunal, telefon: 0470-588813 Catarina Ragnar, Slof/SRAT, telefon: 0470-588646 Matilda Hamlin, Vision, telefon: 0470-588822 Anna Nordhall, Psykologförbundet, telefon: 0470-588597 Eva Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter: telefon 0372-585889 Anna-Lena Helldén Davidsson, Lärarförbundet: telefon 0470-588694 Inger Karlsson, Akademikerförbundet SSR: telefon 0470-588808 Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Eva Gustafsson
Telefon 0767-207827
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)