Vi söker tandhygienister till Folktandvården i Kronoberg

Vi söker tandhygienister till Folktandvården i Kronoberg

Om arbetsplatsen
Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva, så har vi ett av Sveriges viktigaste - och roligaste - jobb! Som arbetsgivare är vi mån om att du som medarbetare ska trivas hos oss och att du får möjlighet att växa och utvecklas både i din profession och som människa. I dagens samhälle värdesätter allt fler en balans i livet, livskvalitet, jobbutmaningar men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Det tror vi att vi kan erbjuda dig.

Arbetsuppgifter
Är du ny som tandhygienist och vill ha en trygg start i arbetslivet precis efter avslutad utbildning? Då kan vi erbjuda dig det! Har du jobbat några år och är sugen på att se något nytt? Då kan vi erbjuda dig det! Närmar du dig pensionen men har mer att ge? Då vill vi gärna att du kommer till oss, här kommer din insats att göra stor skillnad! Just nu söker vi tandhygienister till några av våra kliniker, både på landsbygden och i stan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist med svensk legitimation. Förutom din formella kompetens vill vi att du har ett brinnande engagemang för tandvård. Vi vill att du är flexibel, har god social kompetens och samarbetsförmåga. Att du sätter patienten i fokus är en självklarhet. Som ny medarbetare hos oss är du med på vårt introduktionsprogram, det sträcker sig under det första halvåret av din anställning och genom det här programmet får du en inblick i vår organisation, en massa bra information men också möjlighet att träffa andra nyanställda kollegor inom Folktandvården.

Övrigt
Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. Hjärtat i regionen är Växjö. En liten stad där människan blir stor det kanske är därför så många trivs i Växjö. I Kronoberg finns en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls och vila. I Växjö är det inte bara nära till naturen, här börjar naturen i staden. En levnadsvänlig plats med både tätort och landsbygd, för den som vill ha ut mycket av livet. Som medarbetare inom Folktandvården har du möjlighet att få flyttbidrag, friskvårds- och massagebidrag. Det finns en inflyttarservice inom regionen som kan hjälpa dig att leta efter boende och få dig att lära känna Kronoberg. Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande vilket betyder att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, med andra ord - vänta inte med att söka! Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lisen Blomdahl
Telefon 0709-844 959
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (88 dagar kvar)