Vi söker skötare till akutpsykiatrin, Växjö

Vi söker skötare till akutpsykiatrin, Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Specialistpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan. Akutenhetens uppdrag är att bedriva akutverksamhet dygnet runt, konsultverksamhet mot länssjukvård/primärvård, korttidsvård för patienter med särskilda vårdbehov samt heldygnsvård för patienter med beroendeproblematik. Enheten består av en akutmottagning och en akutavdelning. Akuten vårdar patienter som bedömts vara i behov av sluten psykiatrisk vård enl. HSL eller LPT. Vi har ett dynamiskt flöde av patienter och en blandning av psykiatrisk och somatisk akutsjukvård. Är du vår nästa kollega på specialistpsykiatrin? Vi ser framemot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som skötare på akutenheten erbjuds du ett spännande och varierande arbete. Vi arbetar i team och samarbetar mycket mellan olika yrkeskategorier. Arbetsuppgifterna innebär psykiatriskt omvårdnads och behandlingsarbete där patientsamtal, dokumentation, provtagningar, anhörigkontakt och samverkan med patientens nätverk är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska med inriktning psykiatri. Erfarenhet av arbete inom akutpsykiatri är meriterande. Det är viktigt att du är trygg i din profession, ger ett gott bemötande och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Tjänsten är en rotationstjänst, så det är viktigt att du kan arbeta både dag/kväll/helg och natt.
Mer info
Kontaktperson Andreas Källsson
Telefon 0470-586372
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (8 dagar kvar)