Vi söker medicinska sekreterare till akutkliniken Växjö!

Vi söker medicinska sekreterare till akutkliniken Växjö!

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker dig som är medicinsk sekreterare som vill arbeta på akutmottagningen och akutvårdsavdelningen i Växjö - ett mycket stimulerande och omväxlande arbete! Som medicinsk sekreterare har du en mycket viktig roll. Du är det administrativa stödet och hjälper verksamheten att gå runt!

Arbetsuppgifter
Att arbeta som medicinsk sekreterare på akutkliniken är ett väldigt varierande och utvecklande arbete. Vi skriver diktat åt akutmottagningen i Växjö och Ljungby samt åt akutvårdsavdelningen, AVA. Under jourtid skriver vi även inläggningar och akuta operationsberättelser åt ortoped-, kirurg-, kvinno-, barn- och ungdomskliniken. Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna ansvarar vi nattetid för regionens telefonväxel, larm och bokning av serviceresor. Rotationstjänstgöring tillämpas, vilket innebär arbete på dag, kväll och natt.

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar. Du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, och har goda kunskaper inom IT och Cambio Cosmic. Vi ser dessutom gärna att du har utbildning inom DRG. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innebär samarbete med alla övriga yrkeskategorier i vården. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning.

Övrigt
Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden, ansök därför gärna redan idag. Region Kronoberg tillämpar nattindex som innebär att du får fyra timmar extra på årsarbetstiden för varje natt du arbetar. Vid nattarbete utgår också ett extra arvode. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maja Snögren
Telefon 0470-58 38 69
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/
Sista ansökningsdag 13 apr 2021 (1 dag kvar)