Vi söker logoped till habilitering barn och ungdom!

Vi söker logoped till habilitering barn och ungdom!

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På habiliteringen barn och ungdom är vi ca 40 medarbetare som jobbar tillsammans i team. Här jobbar 7 logopeder och vi ska nu utöka med ytterligare en logopedtjänst! Det vi tycker är extra bra med vårt jobb är: * Helhetsperspektivet, att vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team. * Samverkan med andra verksamheter * Erfarna mentorer och kollegor * Regelbundna träffar professionsvis

Arbetsuppgifter
Som logoped hos oss kommer du att träffa barn i åldrarna 0-12 år respektive 13-18 år med tal-, språk- och kommunikationssvårigheter, oralmotoriska svårigheter samt dysfagi. Ditt viktiga uppdrag blir att kartlägga, diagnosticera och behandla. Insatserna sker på både individ- och gruppnivå. En central del är att handleda föräldrar och andra i barnets nätverk utifrån ditt logopediska perspektiv. Hos oss håller logopederna bland annat i TAKK- och AKKtiv-kurser men ger också föreläsningar om språk och kommunikation anpassade till vår målgrupp. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och som medarbetare har du en viktig roll i detta arbete. Vill du veta mer om oss? Hör av dig så berättar vi gärna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad logoped och gärna kunnig i användning av AKK. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar eller personer med funktionsnedsättning är meriterande men inget krav. Du behöver vara kreativ och uppfinningsrik eftersom vårt uppdrag ofta handlar om att hitta alternativa lösningar. Eftersom det tvärprofessionella teamarbetet är en viktig grund för habiliteringens insatser, fäster vi stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Tjänsten innebär resor inom länet, därför är körkort ett krav. För anställning krävs godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/ Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lisbeth Lindström
Telefon 072-083 19 43
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (9 dagar kvar)