Vi söker chef till Folktandvårdens Servicecenter i Växjö

Vi söker chef till Folktandvårdens Servicecenter i Växjö

Om arbetsplatsen
Vi är drygt 330 medarbetare inom Folktandvården Kronoberg och vi tycker att vi har ett av Sveriges viktigaste och roligaste jobb! Vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Arbetsuppgifter
Som chef för Servicecenter ansvarar du för att leda och driva verksamheten med målet att ge service i världsklass! Tillsammans med medarbetarna skapar du en kundorienterad verksamhet med hög kompetens och stort engagemang. Idag är det totalt 10 medarbetare som arbetar här; dels med bokningar av patienttider för Folktandvårdens kliniker och avdelningar och dels med den interna supporten av våra digitala tandvårdssystem. Du har ett självständigt och övergripande ansvar för att leda, utveckla och förbättra verksamheten och du har också personal- och ekonomiansvar. Du sprider energi, skapar stolthet och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du ingår i ledningsgruppen för Folktandvården Kronoberg och har på så sätt möjlighet att påverka hela organisationens utveckling. Som ny chef inom Region Kronoberg erbjuds du handledning och det finns ett internt introduktions- och utbildningsprogram.

Kvalifikationer
Du är en person med ett positivt förhållningssätt och förmåga att se lösningar framför problem. Du är bra på att bygga förtroende, skapa varaktiga relationer och entusiasmera din omgivning. Du har högskoleutbildning och gärna erfarenhet av att arbeta med kundservice och IT-supportverksamhet. Tidigare erfarenhet som chef- eller ledare är meriterande. Enligt Region Kronobergs ledaridé är regionens chefer modiga och motiverade ledare som utgår från nyckelorden helhet, tillit och tydlighet. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län" och som chef ska du främja en kultur som stödjer vår värdegrund: respekt för människan. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi är angelägna om att du ska trivas hos oss och att du får möjlighet att växa och utvecklas både i din profession och som människa. I dag värdesätter allt fler en balans i livet: ett utvecklande och utmanande jobb men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Det tror vi att vi kan erbjuda dig. Vi kan också erbjuda dig tjänstepension, flyttbidrag, friskvårds- och massagebidrag. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Annika Kahlmeter
Telefon 0709 844 844
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (13 dagar kvar)