Vårdcentralen Teleborg söker dig som vill vara med och bygga upp vårt BVC

Vårdcentralen Teleborg söker dig som vill vara med och bygga upp vårt BVC

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Hej distriktssköterska/barnsjuksköterska! Snart blir vi familjecentral! Det är ingen hemlighet, vårt BVC behöver stärkas upp. Nu kraftsamlar vi för att kunna ge det bästa möjliga stödet för föräldrar och barn under de viktiga småbarnsåren. Vi som kämpar för detta är verksamhetschef Anna och avdelningscheferna Nora och Magnus. Och självklart ett helt gäng med laddade medarbetare på vår vårdcentral! Vågar du anta utmaningen att börja om, tänka nytt och bygga ett BVC tillsammans med oss? Uppgiften för oss i ledningen blir att ge dig förutsättningarna, bland annat genom ett nära samarbete och ett transparent förhållningssätt. Nu vill vi göra om och göra rätt, vill du vara med och göra det tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter
Ditt fokus är att följa barnets utveckling och hälsa och se till att barnet har det bra, både fysiskt och psykiskt. På BVC kommer du att möta barn och deras föräldrar genom regelbundna kontroller av barnens utveckling och tillväxt samt vaccinationer. I jobbet ingår hembesök, samtal, rådgivning och föräldragrupper. Du ger stöd till föräldrar så att de ska känna sig trygga i sitt föräldraskap. Vi är en stor vårdcentral med ett högt tryck, så ibland kommer du att jobba med andra arbetsuppgifter, till exempel telefonrådgivning eftersom tillgängligheten är viktig för alla våra patienter. Vi försöker att forma tjänsten på bästa sätt utifrån din kompetens, låt oss prata om det! Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig verkligen chansen att vara med och utveckla vår barnhälsovård (och snart familjecentral) för alla barn mellan 0 - 6 år! Vi har alla förutsättningar för att tillsammans kunna göra något riktigt bra, bland annat genom: *Samverkan med en välfungerande läkarmottagning och Växjö kommun, Familj och förälder *Handledning av barnpsykolog *Tillgång till vårdcentralens bil vid hembesök *Tidiga insatser och nära samarbete med socialrådgivare som finns i huset, vilket ger möjlighet till råd och stöd *Möten med barnfamiljer från hela världen

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssjuksköterska eller barnsjuksköterska och brinner för en god och jämlik barnhälsovård. Du gillar att vara med och utveckla nya arbetssätt, alltid med barnet och dess familj i fokus. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och ibland över gränserna. Vi tror att du, precis som vi, ställer höga krav på god tillgänglighet. Och därför kan prioritera och se när vi behöver vi hjälpas åt. Nu laddar vi inför ett kreativt och uppfinningsrikt 2021! Välkommen med din ansökan!

Övrigt
I ditt uppdrag ingår även att jobba vissa pass på jourläkarcentralen i Växjö. Eftersom vi är många som hjälps åt blir det ett fåtal pass per år. Du får en särskild introduktion för att känna dig trygg och kunna utvecklas i ditt uppdrag. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Nora Zeneli
Telefon 0790-675179
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (8 dagar kvar)