Undersköterska se hit!

Undersköterska se hit!

Om arbetsplatsen
Vi söker nu en undersköterska som kan förstärka vår undersköterskegrupp på Jourläkarcentralen och vårdcentralen Skärvet under sommaren. Är det du? För oss är kontinuitet, gott bemötande med god tillgänglighet viktigt, liksom att vi är en trygg och kompetent personalgrupp med teamarbete i fokus. Du kommer arbeta på vårdcentralen Skärvet och Jourläkarcentralen, vilken är en primärvårdsakut som bemannas årets samtliga dagar. Jourläkarcentralen och vårdcentralen Skärvet finns i samma lokaler, centralt beläget i Växjö ca 10 minuters promenad från Resecentrum. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina undersköterskekollegor arbetar du i en assisterande roll till läkare och sjuksköterskor inför och vid olika typer av undersökningar. Du arbetar också självständigt med labbarbete, provtagningar. Visst receptionsarbete ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av akutvård och vårdcentralsarbete. Du har goda medicinska kunskaper. För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, även vid ett tidvis högt tempo. Du behöver kunna hantera stressiga, och ibland utmanande situationer på ett proffsigt sätt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där vi värdesätter god samarbetsförmåga och ditt bidrag till en god arbetsmiljö. Har du erfarenhet av arbete på vårdcentral ser vi det som en merit. Rekryteringen sker löpande!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Malin Angeskog
Telefon 0767207528
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (5 dagar kvar)