Underläkare till akutgeriatriken, Växjö

Underläkare till akutgeriatriken, Växjö

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Vi har inom kliniken fokus på ortogeriatrik, men geriatrísk vård handlar om hela människan. I vårt arbete försöker vi på olika sätt bidra till att patienten kan bevara sina funktioner så länge som möjligt. Vi arbetar i team i syfte att möta den äldre patientens specifika behov. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, apotekare och sekreterare. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd, sammanställning sker sedan på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Nära samarbete finns med kommunen och primärvården. Akutgeriatriken har en vårdavdelning och en osteoporosmottagning med stora utvecklingsmöjligheter. Vår vision för kliniken är att skapa virtuella vårdplatser i samarbetet med projektet för Äldrehälsa inom Kronoberg. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Vi har ett gott arbetsklimat med stort engagemang. Arbetet som underläkare hos oss innebär möjligheter till utveckling inom andra medicinska discipliner inom geriatriken, såsom akutvård, invärtesmedicin, palliativ vård och rehabilitering för äldre. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Jourtjänstgöring ingår inte.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad läkare. Vi vill att du är intresserad av att vårda äldre samt är bra på att samarbeta. Du ska vara lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i nära samarbete med klinikens alla medarbetare.

Övrigt
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Therese Litsin
Telefon 0470-587300
Område Växjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (13 dagar kvar)