Timavlönad undersköterska till primärvården i Växjö

Timavlönad undersköterska till primärvården i Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Du kommer vara anställd på Rekryterings- och bemanningsenheten som ansvarar för att rekrytera och bemanna timavlönade till större delen av Region Kronobergs verksamheter. Som timavlönad erbjuder vi dig möjlighet till ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete. Du får en bred kunskap inom olika verksamheter och möjlighet att träffa många nya arbetskamrater. Att arbeta som timavlönad passar dig som är student eller har en annan sysselsättning då du själv bestämmer när du vill arbeta. Dessutom ger det dig en väg in i Region Kronberg för ditt framtida yrkesliv.

Arbetsuppgifter
Som timavlönad på våra vårdcentraler förväntas du delta i det dagliga arbetet och vara redo att hoppa in när vårdcentralen får en korttidsfrånvaro. På vårdcentralerna arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska, bland annat med provtagning samt assistera läkare och sjuksköterskor vid och inför olika typer av undersökningar. På jourläkarcentralen arbetar du med oplanerade besök med sedvanliga arbetsuppgifter samt visst receptionsarbete. Jourläkarcentralen har öppet kvällar och helger medan övriga vårdcentraler har öppet dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat eller praktiserat i regionen, samt om du har erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet då arbetet på en vårdcentral kräver en del självständigt arbete, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Förväntningar på dig som timanställd: * kan arbeta kontinuerligt * tillgång till mobiltelefon * möjlighet att ta akuta pass * ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi rekryterar löpande utefter behovet på Region Kronobergs verksamheter.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info