Timavlönad skötare till bemanningsenheten i Region Kronoberg

Timavlönad skötare till bemanningsenheten i Region Kronoberg

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vuxenpsykiatrin är en länsövergripande klinik som bedriver psykiatrisk specialistvård för personer som är över 18 år. Den slutna psykiatriska specialistvården finns på Sigfridsområdet i Växjö, där finns även en psykiatrisk akutmottagning. Vi har timavlönade inom: * Akutpsykiatriska enheten * Allmänpsykiatrin * Psykosenheten * Äldrepsykiatriska enheten * BUP (Barn- och Ungdomspsykiatrin) Som timavlönad erbjuder vi dig möjlighet till ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete. Du får en bred kunskap inom olika verksamheter och möjlighet att träffa många nya arbetskamrater. Att arbeta som timavlönad passar dig som är student eller har en annan sysselsättning då du själv bestämmer när du vill arbeta. Dessutom ger det dig en väg in i Region Kronoberg för ditt framtida yrkesliv.

Arbetsuppgifter
Som timavlönad skötare arbetar du på en eller flera avdelningar inom vuxenpsykiatrin eller barn- och ungdomspsykiatrin och är redo att hoppa in på arbetspass när en avdelning får en korttidsfrånvaro. Som timavlönad förväntas man delta i det dagliga avdelningsarbetet, det innebär bland annat: * göra akuta bedömningar ihop med sjuksköterska/läkare, arbete vid korta inläggningar/slutenvård, patienttransporter till andra län. * förbereda måltider * enklare skötsel av avdelningen Patientarbete innefattar exempelvis: * överrapportering och enklare dokumentation * stötta patienter i olika samtal, möten med anhöriga och/eller institutioner * extravak för patienter med särskilda behov * tröst och stöd efter behov, enklare omvårdnadssamtal * enklare omläggningar Utöver dessa arbetsuppgifter förväntas du vara behjälplig med uppgifter som kan innefatta: * dokumentering av in- och utpassage (för de patienter det berör) * bära larm och larma om något händer * vara beredd att ingripa i händelse av hot och våld * hantera besökare och anhöriga

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad skötare eller har en motsvarande lämplig utbildning. Vi söker också efter dig som studerar till polis, sjuksköterska, psykolog eller beteendevetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Förväntningar på dig som timavlönad: * kan arbeta kontinuerligt * tillgång till en mobiltelefon * möjlighet att ta akuta pass * möjlighet att arbeta dagar, kvällar, nätter och helger * ha god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och ett öppet sinne Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi rekryterar löpande utefter behovet på Region Kronobergs verksamheter.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info