Timavlönad sjuksköterska till bemanningsenheten i Växjö

Timavlönad sjuksköterska till bemanningsenheten i Växjö

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På centrallasarettet i Växjö bedrivs specialistvård för alla åldrar. Vi har timavlönade inom bland annat medicin-, kirurg-, ortoped- och akutenheten. Vi bemannar även ut timavlönade till regionens vårdcentraler. Du kommer vara anställd på Rekryterings- och bemanningsenheten som har sitt kontor i Växjö. Enheten ansvarar för att rekrytera och bemanna timavlönade till större delen av Region Kronobergs verksamheter. Som timavlönad erbjuder vi dig möjlighet till ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete. Du får en bred kunskap inom olika verksamheter och möjlighet att träffa många nya arbetskamrater. Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning då du själv bestämmer när du vill arbeta. Dessutom ger det dig en väg in i Region Kronberg för ditt framtida yrkesliv.

Arbetsuppgifter
Som timavlönad sjuksköterska arbetar du på en eller flera avdelningar/vårdcentraler där du har introduktion. Du förväntas delta i det dagliga avdelningsarbetet med sedvanliga arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt till vardagar och helger. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och nattetid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat eller praktiserat i Region Kronoberg, samt om du har erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Förväntningar på dig som timavlönad: * kan arbeta kontinuerligt * tillgång till mobiltelefon * möjlighet att ta pass med kort varsel * möjlighet att arbeta kvällar, nätter, vardagar och helger * ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi rekryterar löpande utefter behovet på Region Kronobergs verksamheter.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info